Eläköön uusi rautakauppojen kuningas – rex fix!

Klassikkosanikka webervetonit RF Saneerauslaasti sai uuden nimen ja pakkauksen

Uutta materiaalia syksyllä 2019!

Syksyllä 2019 Weberin markkinointimateriaaleissa seikkailee Rexa-dinosaurus. Rexan avulla haluamme nostaa ykkössanikkaamme, weber rex fix Saneerauslaastin, valokeilaan.

Haluamme helpottaa työtäsi, joten löydät Materiaalit-osiosta nyt rex fixiin liittyviä valmiita rautakauppojen käyttöön suunniteltuja somepäivityksiä, kampanjakuvia sekä kampanjavideon, joita voit vapaasti hyödyntää rex fixin markkinoinnissa. Päivitimme myös kiinnityslaastien valintataulukon. Valintataulukko toimii nyt entistä täsmällisempänä myyntityön tukena.

Pysymme hetkessä kiinni, jotta voimme palvella sinua paremmin

Teimme kesällä 2018 Paraisten tehtaalle laajoja investointeja, muun muassa pääpakkauslinja siirtyi käyttämään tiiviitä muovipakkauksia. Syksyllä 2018 lanseeraamme kiinnityslaastivalikoiman, joka on entistä pelkistetympi, selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi. Uudistuksen myötä tuotteiden nimiä ja ominaisuuksia päivitettiin. Toimme markkinoille myös täysin uuden, nopeasti kovettuvan weber flow rapid fix -kiinnityslaastin.

Uusi pakkaus – puhdas myymälä

Uusi vuotamaton pakkaus pitää kauppojen käytävät ja autojen takakontit siistinä! Tiiviit ja selkeät muovipakkaukset helpottavat työskentelyä, ja mahdollistavat säilyttämisen myös vaihtelevissa olosuhteissa. Kevyt ja kestävä muovipakkaus on myös helppo kuljettaa vahvan kantokahvan ansiosta, ja edustava ulkonäkö mahdollistaa näyttävämmän esillepanon.

Ensimmäiset uuden kiinnityslaastivalikoiman tuotteet saapuivat myymälöihin syksyllä 2018. Siirrämme myös seinätasoitteet muovipakkauksiin varastokierron myötä.

Tutustu tarkemmin uudistuneeseen kiinnityslaastivalikoimaamme osoitteessa www.FI.weber tai ota halutessasi yhteyttä oman alueesi Weberin aluemyyjään.

Siirry materiaalipankkiin